in ,

Την πρωτοχρονιάτικης πίτας της έκοψε η Αναγέννηση Άρτας


Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αγαπημένης ομάδας των Αρτινών Φιλάθλων ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας.

Η εκδήλωση έγινε στην ταβέρνα “Ο Πρωτομάστορας” στην γέφυρα Άρτας παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου, του Δ. Σ των αρχών του τόπου μας, των ατόμων που τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες καθώς επίσης και οι συμπαίκτες του Βασίλη Ζυγουβελη.

Ο Γραμματέας της Αναγέννησης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι στόχος της ομάδος είναι η άνοδος στην Γ Εθνική Κατηγορία και πως ύστερα από πολλά χρόνια η ομάδα μας στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Άρτας και ζήτησε από όλους τους Αρτινούς φιλάθλους την στήριξη της ομάδας καθώς επίσης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη και ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.

Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ομάδα τίμησε για την προσφορά τους εξής:

Α) Τον Δημήτρη Σιακούφη εμβληματική ποδοσφαιρική αξία του Αρτινού ποδοσφαίρου.

Β) Τον Βαγγέλη Κωστούλα έναν ποδοσφαιριστή που θα έγραφε ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά λόγω ενός προβλήματος σταμάτησε σε ηλικία 26 ετών.

Γ) Τον Βασίλη Ζυγουβελη ένα από τα καλύτερα δεξί Μπακ που δυστυχώς χάθηκε νωρίς.

Δ) Τον Βασίλη Γούλα που έπαιξε για 18 συνεχόμενα χρόνια και είναι ο ρέκορντμαν της ομάδας με πάνω από 470 συμμετοχές.

Ε) Τον Κώστα Μπανιά για την προσφορά του στον χώρο της επικοινωνίας και για το αρχείο στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τυχερός στο φλουρί ήταν ο ποδοσφαιριστής Σιδηρόπουλος Χρήστος.

Κατόπιν η συνέχεια είχε γλέντι με ζωντανή μουσική.

Ευχές όλων είναι του χρόνου να υπάρξει αντίστοιχο γλέντι και η ομάδα μας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

(Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα μας κυκλοφόρησε τα ημερολόγια του 2023 και όποιος επιθυμεί μπορεί να τα προμηθευτεί)

Καλή χρονιά σε όλους.

Από το Δ. Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *