Η «Δημοκρατική Φωνή» είναι μια αδέσμευτη πολιτική  εβδομαδιαία εφημερίδα, με το ενημερωτικό portal «dimokratikifoni.gr» να την συνοδεύει διαδικτυακά. Ένα καινοτόμο πανηπειρωτικό εκδοτικό εγχείρημα, βασισμένο στις αρχές και στα ιδανικά της ελεύθερης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστεί στην ειδησεογραφία  της περιοχής μας.

Σε μια ταραχώδη περίοδο, που οι αξίες υποχωρούν , η  δημοσιογραφία περνά την δική της κρίση και η πανδημία της covid-19 δημιουργεί νέες συνθήκες και προκλήσεις, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στην κοινωνία με καθαρό λόγο και ανεπηρέαστη φωνή. Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε, όχι απλά ένα νέο μέσο αλλά εκείνο το σύγχρονο εργαλείο ενημέρωσης των πολιτών που θα ασκεί κριτική στην εξουσία δυνατά, παρεμβατικά και αποκαλυπτικά και θα αναδεικνύει τα «κακώς κείμενα», θα μεταφέρει στον αναγνώστη άμεσα και αντικειμενικά τα γεγονότα και θα δίνει το βήμα έκφρασης σε όλους τους πολίτες.

Η ενημέρωση δεν σταματά στην  Ήπειρο, η « Δημοκρατική φωνή σας φέρνει κοντά σε όλα τα μεγάλα γεγονότα στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από την αποκλειστική συνεργασία με το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ).

Η «Δημοκρατική Φωνή» απευθύνεται λοιπόν στο αναγνωστικό κοινό της Ηπείρου στηριζόμενη πάντοτε στην πολυφωνία, το δημοκρατικό πνεύμα και τον πλουραλισμό και επιδιώκοντας να γίνει σημείο αναφοράς στην ενημέρωση στις περιοχές της Πρέβεζας, της Άρτας  των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας.

Γίνετε συνδρομητές – Στηρίξτε την προσπάθεια!

 Δύναμη μας η πένα μας!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις!

Don't worry, we don't spam

Close
Close