in

Ανακοίνωση- Αποχή Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας

Με σημερινή απόφασή της, η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίασή της, τη συνέχιση της αποχής για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 05-12-2023 μέχρι και την Δευτέρα 11-12-2023, συμμετέχοντας, μαζί με τους λοιπούς
Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις, ένεκα του κατατεθέντος φορολογικού νομοσχεδίου.

Συνεπώς, κατά τις ημέρες αυτές, οι Δικηγόροι Άρτας (συμπεριλαμβανομένων και των εμμίσθων) θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, πλην όμως από την κατά τα ανωτέρω αποχή εξαιρούνται ορισμένες υποθέσεις (όπως λχ για επικείμενους πλειστηριασμούς ακινήτων κατά δανειοληπτών) και θα χορηγούνται οι σχετικές άδειες.

Αύριο Τρίτη 05-12-2023, στα πλαίσια της πανελλήνιας πανδικηγορικής αποχής, όλα τα δικηγορικά γραφεία των μελών μας, θα παραμείνουν κλειστά από ώρες 10:00΄ έως 15:00΄. Κατά το ίδιο δε
χρονικό διάστημα, όλα τα μέλη του Δικηγορικού μας Συλλόγου θα παρευρισκόμαστε μπροστά από το κτήριο του Πρωτοδικείου- Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άρτας, για συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας, αναρτούντες «πανώ» κλπ υπέρ των δικαίων αιτημάτων
μας.

Τέλος, ζητούμε την εκνέου κατανόηση όλων των πολιτών για την συνέχιση τού έσχατου αυτού μέσου της αποχής μας, καθόσον πρόκειται περί ζητήματος που αφορά στην αποφυγή οικονομικής εξόντωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των (ούτως καλουμένων και ως μαχομένων)