in

Η κεντροαριστερά “κλείνει” προς Γιώργο Νίτσα- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Κίστης Χρήστος.


Υποψηφιότητα γεμάτη “νόημα” για την διεύρυνση του ψηφοδελτίου της Ανάπτυξης Τώρα.
Ο λόγος για τον γυμναστή και ενεργό πολίτη Κύστη Χρήστο, ο οποίος έχει αναφορά στον χώρο της κεντροαριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ), κατάγεται από το Συρράκο και είναι ιδαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Η Ανακοίνωση:

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.
Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.
Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα τον Χρήστο Κίστη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023.
Ο Χρήστος Κίστης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με καταγωγή από το Συρράκο, γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στην Πρέβεζα. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδία .
Είναι ένας άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα και ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού.
Έχει διατελέσει :
• Μέλος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας .
• Προπονητής σε ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής της Πρέβεζας
• Υπήρξε Γενικός Αρχηγός στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.
• Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΣ Νικόπολης στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή .
Ο Χρήστος δήλωσε: Με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Κίνητρό μου είναι η προσφορά στον αθλητικό τομέα της πόλης μας με την αναδιοργάνωση της υλικοτεχνικής υποδομής και την προσέλκυση των νέων ατόμων και των παιδιών μας στην ενασχόληση με τον αθλητισμό . Με κύριο σύνθημα το ‘’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η πόλη μας πιο ανθρώπινη , ποιοτική και όμορφη για να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους δημότες.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:
Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη ένα άτομο καταξιωμένο στην κοινωνία μας που τον διακατέχει ήθος και δυναμισμό.
Ο Χρήστος θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και το μεράκι του για τον αθλητισμό στην ανασυγκρότηση του τομέα του αθλητισμού στο Δήμο μας που δυστυχώς σήμερα είναι σε υποβάθμιση καθώς οι αθλητικές εγκαταστάσεις και γενικότερα η υλικοτεχνική υποδομή αυτών βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης φέρνοντας τον χώρο του αθλητισμού πολλά βήματα πίσω.
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον Χρήστο να συμμετέχουν στην διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, σεβασμό, αποφασιστικότητα για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου.
Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Χρήστο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *