in

Τώρα είναι η ώρα! Κάλεσμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ από την Τζένη Ταπραντζή και την “Δημοτική Αναγέννηση”


Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών η μεγάλη Δημοκρατική συμπαράταξη πλατιάζει. Στόχος μας η ανατροπή στην αυτοδιοικητική πορεία του τόπου μας, που 2 τετραετίες μας στερεί από το μεγάλο δημοκρατικό άνοιγμα που χρειαζόμαστε για να υπάρχουμε στην θέση που μας αξίζει στο παρόν και το μέλλον.

Απέναντί μας αυτοί, που όλο αυτό το διάστημα συνυπεύθυνα διοίκησαν και σταθερά αντιδρούσαν σε ό,τι προτείναμε, σε ό,τι αγωνιστήκαμε, σε ό,τι οραματιστήκαμε για τον Δήμο μας και τους συμπολίτες μας. Συντονισμένοι στην διοίκησή τους με αυταρχισμό απέναντι σε ό,τι τους αντιστεκόταν,  διαφοροποιημένοι πιά για το θεαθήναι σε 2 παραταξιακούς σχηματισμούς, επιχειρούν στον επίλογο της 8ετίας τους να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στην εξουσία τους αλλά με στόχο τον ίδιο πάντα νικητή. Γι αυτό και διαγωνίζονται σε φιλοκυβερνητικό κομματισμό και προεκλογική πρακτική  προσωπικών εξυπηρετήσεων με μόνη και μιά αντιπαλότητα, εκείνη της κατοχής της θέσης του “χαλίφη”. Μάλιστα στην αγωνία τους να εισπράξουν εκλογική πελατεία, έφτασαν στο σημείο από την μιά να συνεργάζονται με ακραία πολιτικά στοιχεία κι από την άλλη να εκμαυλίζουν συνειδήσεις από ανοιχτές “κερκόπορτες”, πουλώντας “τάχα μου τάχα μου” ανεξάρτητο προσωπείο στον Δημοκρατικό χώρο.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται οι κινήσεις των τελευταίων ημερών ενσωμάτωσης και από τις 2 παρατάξεις της δημοτικής αρχής, προσώπων, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κρύφτηκαν αυτά τα χρόνια κάτω από την ομπρέλλα του Δημοκρατικού αυτοδιοικητικού χώρου. Οι δήθεν αυτοί “προοδευτικοί” πολίτες, στο βωμό της ατομικής και πολιτικής επιβίωσής τους, δίνουν το χειρότερο άλλοθι και στους 2 συνδιοικούντες τον Δήμο τα τελευταία χρόνια, επιλέγοντας να συστρατευθούν με ακραία πολιτικά στοιχεία, που ήδη έχουν ανακοινωθεί ως συνυποψήφιοί τους και να δώσουν μαζί την επόμενη αυτοδιοικητική μάχη, καταρρίπτοντας κάθε έννοια πολιτικής αξιοπρέπειας.

Όσον αφορά την δική μας μεγάλη Δημοκρατική συμπαράταξη, κοινά μας σημεία είναι το όραμά μας για τον τόπο μας, με κέντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, το πάσης φύσης περιβάλλον που κληρονομήσαμε και εργαλείο μας είναι οι δημοκρατικές μας αξίες και το δίκιο του συμπολίτη μας που ξέχασαν όλα αυτά τα χρόνια.  Η συμπόρευση αυτή μεγαλώνει καθημερινά… Θα μιλήσουμε,  ακόμη πιό ηχηρά, με δύναμη και ενότητα, και πάντα με αυτοδιοικητικό λόγο όταν έρθει η ώρα…

Δημοκρατικοί συνδημότες και συνδημότισσες, απέναντι στην επέλαση της εξουσιολαγνείας και του αυταρχικού συντηρητισμού, με όποια μορφή κι αν δείχνει, απευθύνουμε κάλεσμα, σε όσους “δεν μασάνε” και αντιστέκονται , σε όσους νοιώθουν προσωρινά απογοητευμένοι για την πορεία του τόπου μας, σε όσους εξεγείρονται με όλο αυτό το χωρίς αρχές “αλισβερίσι” που πλέκεται γύρω από την αυτοδιοικητική εξουσία, στέλνουμε μήνυμα για ακόμη μεγαλύτερη συστράτευση… με εργαλείο την Ενότητα, τώρα είναι η ώρα!

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Αρταίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *