in

Δωρεάν Rapid Test στον Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνέχισε τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε πολίτες του Δήμου που το επιθυμούσαν, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν , από την Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου, πρωινές και μεσημεριανές ώρες από τις 10 π.μ έως τις 14:00 μμ στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα. Όλοι οι συμμετέχοντες που υποβλήθηκαν σε τεστ είχαν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, και γνώριζαν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο και αποστάλθηκε τελικώς το αποτέλεσμα του rapid test.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες προσέρχονταν φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε ότι την εβδομάδα 12-16 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν 199 έλεγχοι. Το πρόγραμμα του testing στην κοινότητα της Ηγουμενίτσας θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες βάση συγκεκριμένου πλάνου που θα ανακοινώνεται από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *