in

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή | Εναλλαγή της Λίτσας Κιτσαντά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων


Μέσα σε κλίμα πραγματικής συγκίνησης, στο τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Σεπτέμβρη 2022, η Δημοτική μας Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης, η συναγωνίστρια και συντρόφισσα μας, Λίτσα Κιτσαντά, μετά από 8 χρόνια, μάχιμης, αγωνιστικής και χρήσιμης για τους πολίτες και την Άρτα, παρουσίας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε την εναλλαγή της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.

Η Λίτσα Κιτσαντά, η δική μας Λίτσα, πάντα παρούσα στους κοινωνικούς, συλλογικούς, αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς αγώνες του λαού και του τόπου μας, που από το 2014 με πάθος, ενθουσιασμό, διάθεση, γνώση και μαχητικότητα εκπροσώπησε την δημοτική μας κίνηση από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, παραμένει πάντα ενεργή και πάντα εδώ.

Ο φίλος και συναγωνιστής Θωμάς Πάλλας, δικηγόρος, που έρχεται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση προσφοράς. Του ευχόμαστε καλή θητεία.

Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης της Λίτσας Κιτσαντά.

 

ΠΡΟΣ

Τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη

(Κοιν. στον πρόεδρο Του Δημ.Συμβουλίου κ. Κων/νο Τράμπα)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Αρταίων. Η παραίτηση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της αντίληψής μου για την ανάγκη ανανέωσης των προσώπων που εμπλέκονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και ως προσπάθεια ανανέωσης και της δικής μας δημοτικής κίνησης, με σκοπό τη συνέχιση και τη δημιουργική της πορεία. Έρχεται επίσης και ως υλοποίηση της απόφασης της συνέλευσης της δημοτικής μας κίνησης, στην οποία προκρίθηκε η αρχή της εναλλαγής των προσώπων που επιφορτίζονται με το καθήκον της εκπροσώπησής της. Άλλωστε έγινε ήδη μία εναλλαγή, με την παραίτηση του αγαπητού μας φίλου και συνοδοιπόρου Στέφανου Παπακίτσου πριν λίγους μήνες και σήμερα με χαρά γίνεται και η δική μου εναλλαγή, καθώς ο φίλος και συναγωνιστής μας, που θα με διαδεχθεί, είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει τη δράση μου με το ίδιο πείσμα και την ίδια διάθεση προσφοράς.

Η Αυτοδιοίκηση για να είναι πραγματική και ουσιαστική, χρειάζεται, κατά την άποψή μου, την όσο το δυνατό ευρύτερη εμπλοκή ανθρώπων και ιδεών και οφείλει να διέπεται από τις αρχές της συμμετοχής, της δημοκρατίας και του πλουραλισμού και πάνω απ΄όλα της συλλογικής σκέψης και δράσης. Εμείς, ως δημοτική κίνηση, προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη αυτό και βεβαίως θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον, αφού είναι κοινή μας πεποίθηση, τον δρόμο που ανοίξαμε στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Άρτας να τον συνεχίσουμε και να τον ενισχύσουμε.

Ένα επίπονο αλλά και ευχάριστο ταξίδι τελειώνει για μένα. Ελπίζω όμως ότι στην πορεία της ζωής μου θα υπάρξουν και άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα. Παραμένω πολιτικά και κοινωνικά ενεργή και πάντα παρούσα στους μικρούς και μεγαλύτερους αγώνες, σε κινήματα και τοπικές πρωτοβουλίες για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς του συμπολίτες μου για την μέχρι σήμερα στήριξη και εμπιστοσύνη τους, του συντρόφους μου για τους ωραίους αγώνες που δώσαμε μαζί, τον δήμαρχο και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την συνύπαρξη και την συνεργασία μας μέχρι σήμερα, πότε με συγκρούσεις και πότε με συγκλίσεις, πάντα όμως με γνώμονα το καλό της Άρτας και όλων των κατοίκων της.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους.-

Με εκτίμηση
Λίτσα Κιτσαντά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *