in

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ | Όχι δουλειά με την μαγκούρα και μέχρι τον τάφο!!!!!!


Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας απαιτεί την απόσυρση του επαίσχυντου άρθρου που πάει για να ψηφίσει οι κυβέρνηση μέσα στον καύσωνα και της φωτιές με ένα πρόσθετο άρθρο σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Φέρνει από την πίσω πόρτα την δουλειά ως τα 74 χρόνια. Ισχυρίζονται ότι θέλουν να βοηθήσουν τα γερόντια, για να μαζέψουν ένσημα μέσα από διάφορα προγράμματα, για να θεμελιώσουν δήθεν δικαίωμα συνταξιοδότησης. Ας σταματήσουν το δούλεμα!

Ποιος ή ποιοι εργοδότες θα προθυμοποιηθούν να προσλάβουν υπερήλικες με μαγκούρα ή πι με ρόδες.

(Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την απάνθρωπη λογική τους και τι κέρδος θα έχουν από την εργασία των υπερήλικων, μέσα σε καύσωνες ή χιόνια, και ποιος θα τους προσλάβει και τι κέρδος θα μπορούν να παράγουν για τους εργοδότες τους, τώρα κιόλας που έχουμε και την κλιματική αλλαγή;). Στόχος τους είναι με την διαχρονική πολιτική που ασκούν <<να σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν>>.

Ντροπή σας, κύριοι της κυβέρνησης, (πρωθυπουργέ και υπουργικό συμβούλιο) οι πατεράδες σας μπόρεσαν και δούλεψαν μέχρι τα 74; Η επιστήμη με βεβαιότητα και στοίχημα τα πτυχία της, άλλα τεκμηριώνει επιστημονικά.

Παρά την δεύτερη εκλογή και την φαινομενική πολιτική υπεροχή σας ντραπήκατε να το φέρετε από την μπροστινή πόρτα. Γίνατε πισωπορτάκηδες.

Απαιτούμε την απόσυρση του επαίσχυντου άρθρου. Προκαλείτε πογκρόμ εξόντωσης των υπερηλίκων, οι οποίοι έχουν πληρώσει με κόπο την ασφάλιση τους τόσα χρόνια

Κύριοι της κυβέρνησης-εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις-συνεχίζετε ανερυθρίαστα, και υλοποιείτε απαρέγκλιτα την πολιτική κατεύθυνση της ΕΕ και των μνημονίων της, με ένταση από το 2010 και μετά , με επίθεση στα εργασιακά και συνταξιουχικά δικαιώματα μας. Διαφαίνεται ότι έχετε ουσιαστικά στόχο να καταργήσετε τις συντάξεις. Δεν θα σας περάσει.

Απαιτούμε να δοθούν συντάξεις και σε αυτούς που δεν έχουν συμπληρώσει τα ένσημα για συνταξιοδότηση

Απαιτούμε αυξήσεις στις συντάξεις να μας δώσουν την πληρωμένη 13 η και 14η σύνταξη, τα κλεμμένα αναδρομικά, την κατάργηση του ΕΚΑΣ την αφαίρεση κοινωνικών δικαιωμάτων, όπως ο κοινωνικός θεραπευτικός τουρισμός.

Απαιτούμε μειώσει των όριων συνταξιοδότησης.

Απαιτούμε γενναίες αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις τουλάχιστο με βάση τον πληθωρισμό σε όλους τους συνταξιούχους.

Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, η προσωπική διαφορά να γίνει σύνταξη.

Να μην υπάρχει σύνταξη κάτω από 650 ευρώ.

Να γίνει νομοθετική ρύθμιση και να δοθούν συντάξεις σε όλους τους συναδέλφους που χρωστάνε στα ασφαλιστικά τους Ταμεία.

Να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία.

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και στις δομές υγείας.

Καλούμε τους συνταξιούχους να είναι σε συναγερμό πολέμου, για να παλέψουμε την άνανδρη αντισυνταξιουχική και απάνθρωπη αύξηση του εργάσιμου βίου, και την αύξηση ακόμα της εκμετάλλευσης των παιδιών μας, πέρα και από τα φυσικά όρια

Να μη δεχτούμε την εργασία με τη μαγκούρα στο χέρι κυνηγώντας τα ένσημα μέχρι τον τάφο.

Όχι δουλειά με την μαγκούρα και μέχρι τον τάφο!!!!!!

Το ΔΣ Του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *