in

Βίκη Κοσμά | «Ζητώ τη στήριξη σας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά.»


Αυθεντικά, αντικειμενικά και ρεαλιστικά, χωρίς μεγαλοστομίες και λόγια κοινότυπα πολιτικής φύσεως για την προσέλκυση κοινού.

Σας απευθύνω λόγια από καρδιάς, όπως αισθάνομαι εγώ την πολιτική και το χρέος ενός υποψηφίου αλλά και το δικό μου χρέος απέναντι στον/στην συνάνθρωπο, απέναντι στον/στην πολίτη, απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Γιατί, από βαρύγδουπα λόγια, πλασματικά, στημένης ηθικολογίας, χορτάσαμε και χορταίνουμε στην έμπρακτη όμως διάσταση των θεμάτων και προβλημάτων, υπάρχει κραυγαλέα δυσλειτουργία, ολιγωρία και αναποτελεσματικότητα. Ο Δήμος μας έχει τόσα να προσφέρει και να αποκομίσει.

Ο πρωτογενής τομέας (η αγροτιά μας), η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά (βυζαντινά μνημεία, φυσικός πλούτος κ.α.), η γεωθερμία του τόπου, εκπαίδευση (σχολεία, αθλητισμός κ.α.), η εκμετάλλευση οικονομικών πόρων για την αξιοποίηση του Δήμου και μόνο του Δήμου, η αξιοποίηση προγραμμάτων για εύρεση εργασίας ανέργων μας, αλλά και η διασφάλιση της  δημόσιας υγείας του Δήμου μας π.χ. καθαριότητα αλλά και περιβαλλοντική αναβάθμιση είναι σημεία, αυτονόητα, που χρειάζεται να υλοποιηθούν και να διεκδικηθούν από μια στιβαρή δημόσια διοίκηση.

Στα οδικά δίκτυα επίσης, η συμμόρφωση των αναγκαίων παρεμβάσεων αλλά και η παρέμβαση διορθώσεων των επικίνδυνων οδικών σημείων είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν για ασφαλή διέλευση και οδική οδήγηση των πολιτών μας. Επιδιώκουμε αναβάθμιση του Δήμου μας και όχι υποβάθμιση.

Θα δανειστώ μια φράση του αείμνηστου δημάρχου και θείου μου Κώστα Βάγια, «Άρτα, πόλη ανθρώπινη». Ανθρώπινη αυτοδιοίκηση, λοιπόν, αναβαθμισμένη χωρίς κομματικούς προσανατολισμούς και σφραγίδες. Συμπορευτείτε μαζί μας με τον υποψήφιο δήμαρχο επικεφαλής του Δήμου Νικολάου Σκουφά Κώστα Παπασιώζο, έναν άνθρωπο ακέραιο, ειλικρινή και συνεπή.

Συμπορευτείτε γιατί «Μαζί μπορούμε», όλοι ενωμένοι.

Σας παραθέτω από καρδιάς τα παρακάτω: Όταν τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης ήρθαν και μου χτύπησαν την πόρτα! Όταν οι κάτοικοι ήρθαν και μου χτυπήσαν την πόρτα! Περήφανη, δύο θέματα που αγωνίστηκα, καρδιοχτύπησα, ξενύχτησα, πάλεψα και αυτό δεν μπορεί να μου το πάρει κάνεις! Μετακινήσαμε τα βουνά τόσων χρόνων φτιάχνοντας το οδικό δίκτυο (στροφή – σκοτώστρα) της κατοικημένης (Αμφιθέα) εθνικής οδού στο 4ο χιλιόμετρο Άρτας – Αντιρρίου για την ασφάλεια των πολιτών, προστατέψαμε την Παναγία Μπρυωνη το βυζαντινό αυτό μνημείο, που χαίρει του κάλλους και της θρησκευτικότητός του, προστατέψαμε τα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας, γιατί σταματήσαμε και ανακόψαμε τις εργασίες ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων εφόσον είχε επιλεγεί να ανεγερθεί (είχαν ξεκινήσει οι εργασίες) δίπλα από την Παναγία Μπρυώνη και μέσα στον κοινωνικό ιστό των οικισμών της Αμφιθέας και Νεοχωρακίου. Δεν είμαστε ενάντιοι τέτοιων δράσεων, τα φιλοζωικά μας αισθήματα είναι έντονα και ισχυρά όχι όμως μέσα σε έναν κοινωνικό κλοιό να γίνει η ανέγερση ενός τέτοιου καταφυγίου για τους ευνόητους λόγους (περιβαλλοντικούς και λόγους δημόσιας υγείας). Δυο θέματα που άξιζε να ασχοληθώ ως εκπρόσωπος των κατοίκων, χωρίς καμία εκλογική ιδιότητα, πετύχαμε αποτελεσματικότητα και θα συνεχίσω με σθένος, αγωνιστικότητα και πείσμα θέτοντας την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος Νικολάου Σκουφά!

Ζητώ την στήριξή σας από όλα τα χωριά του δήμου Νικολάου Σκουφά και τους οικισμούς, ανεξαρτήτως της Δημοτικής Ενότητας ,που θα εκπροσωπήσουμε ως υποψήφιοι, για να πετύχουμε τα αυτονόητα, να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά τον Δήμο γιατί του αξίζει! Αποτελεσματικότητα – Διαφάνεια – Ενσυναίσθηση! Τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν και χαράσσουν την υποψηφιότητά μου! Μίλησα με έργα και θα μιλήσω και τώρα με έργα, με την  εκλογική μου ιδιότητα, δίνοντάς μου την πολύτιμη και άξια ψήφο εμπιστοσύνης σας!

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΙΚΗ ΚΟΣΜΑ
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚ. ΣΚΟΥΦΑ – Δ.Ε. ΠΕΤΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *