in ,

2 ΧΡΟΝΙΑ Δημοκρατική Φωνή

Γράφουν και μιλούν:


«Ευχόμαστε στη Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει να εκφράζει τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές που υπάρχουν στην Ήπειρο.»

⬛ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ | Γραμματέας ΜέΡΑ25

Ευχόμαστε στη “Δημοκρατική Φωνή” να συνεχίσει να εκφράζει πραγματικά ως μια δύο ετών πλέον, Πανηπειρωτική εφημερίδα, τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις ανάγκες, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν στην Ήπειρο και για τον Ηπειρωτικό λαό.

Είναι πολύ σημαντικό για την ίδια την Ήπειρο, όπως και ευρύτερα για την Περιφέρεια και τους ανθρώπους της, που συχνά δεν αποτελούν προτεραιότητες μιας κεντρικής Κυβέρνησης, να έχουν τη δική τους δυνατή -και πολύ περισσότερο προοδευτική- φωνή. Γιατί αυτή η πρακτική, της συστηματικής αδιαφορίας για την περιφέρεια, είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο όλων των Κυβερνήσεων. Φαινόμενο που εντάθηκε κιόλας τα χρόνια των μνημονίων, καθώς η μείωση των πόρων, συμπαρέσυρε την περαιτέρω συρρίκνωση των δημοσίων επενδύσεων ιδίως στην περιφέρεια και τις περιοχές που πραγματικά οι άνθρωποι τις έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, λόγω και της ανεργίας που αντιμετωπίζουν.

Τα προβλήματα αυτά και στην Ήπειρο είναι αρκετά.

Το ΜέΡΑ25 παλεύει και θα παλεύει καθημερινά εντός και εκτός της Βουλής, εντός και εκτός της χώρας, σε κάθε πόλη, στις γειτονιές, στην Ήπειρο με σπουδαίους συνοδοιπόρους και συνοδοιπόρισσες, ώστε να υπάρξει απεμπλοκή από αυτόν τον φαύλο κύκλο, από τον οποίο τα κόμματα του μνημονιακού τόξου όχι απλώς δεν θέλουν να μας βγάλουν, αλλά με ζήλο πιστά υπηρετούν. Σε αυτόν τον αγώνα των δημοκρατών πολιτών, αρωγός είναι η πραγματική, αντικειμενική και έντιμη ενημέρωση, χωρίς στεγανά και παρωπίδες. Αυτό σας καλούμε να συνεχίσετε να υπηρετείτε προσφέροντας πραγματικά στους συντοπίτες σας, ιδιαίτερα τώρα που ζούμε δυστυχώς σε «πέτρινα χρόνια» για την δημοσιογραφία, την ελευθεροτυπία και την ενημέρωση.

«Η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει το ταξίδι της στην ενημέρωση προς όφελος των πολιτών της Ηπείρου.»

⬛ ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ | Εκπρόσωπος τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η αδιάλειπτη και συνεχής παρουσία της Δημοκρατικής Φωνής , μιας εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης, στο ενημερωτικό γίγνεσθαι της Ηπείρου εδώ και δύο έτη αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ενημέρωση αλλά και για την περιοχή της Περιφέρειας της Ηπείρου.
Τα προβλήματα και στην Ήπειρο είναι αρκετά.
Αλλά ειδικά σε μια περίοδο “γκρίζα” όπου η ποιότητα της ενημέρωσης , η ποιότητα της ζωής των πολιτών αλλά εν τέλει και η η ίδια η Δημοκρατία υποβαθμίζεται αξίζει να στηριχτούν αντικειμενικά εγχειρήματα ενημέρωσης τα οποία κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες είναι άξια συγχαρητηρίων για το έργο που επιτελούν.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον δρόμο που έχετε χαράξει άλλωστε μοναδικός σας κριτής οι αναγνώστες σας.

«Εύχομαι η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει για πολλά χρόνια αμερόληπτα την πορεία της και το έργο της.»

⬛ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ | Επικεφαλής Κ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βουλευτής Ν. Ηλείας

Ο ρόλος της Δημοσιογραφίας είναι να ελέγχει την εξουσία, να δίνει χώρο στην έρευνα, τον πλουραλισμό και να φιλοξενεί όλες τις απόψεις.

Ειδικά σε αυτή την εποχή το έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη ως κοινωνία.

Να συνεχίσετε λοιπόν με τον ίδιο ζήλο το έργο σας για ενημέρωση των πολιτών στην Άρτα , την Πρέβεζα και όλη την Ήπειρο με πυξίδα και οδηγό τις αρχές σας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Χρόνια πολλά.

«Η Δημοκρατική Φωνή είναι ατράνταχτη απόδειξη του δυναμισμού της κοινωνικής οργάνωσης.»

⬛ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ | Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Βουλεύτρια Άρτας

Ζούμε, δυστυχώς, στη χώρα η οποία το 2022 βρέθηκε στην 108η θέση σε θέματα ελευθερίας του τύπου. Στη χώρα που η απόπειρα εκμαυλισμού των λειτουργών της ενημέρωσης παίρνει χαρακτήρα δημόσιας πολιτικής με ονοματεπώνυμο (π.χ. Λίστα «Πέτσα – Μητσοτάκη»). Στη χώρα που ο πρωθυπουργός της, προπηλακίζει ξένους δημοσιογράφους όταν του θέτουν ενοχλητικές ερωτήσεις. Και όταν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι γίνονται ακόμη πιο «ενοχλητικοί», τότε «παίρνουν μπροστά» τα μεγάλα μέσα όπως το Predator και η «επιτελική» ΕΥΠ. Πάντοτε για το καλό τους.

Το να γιορτάζει αυτή την περίοδο μία εφημερίδα του Περιφερειακού Τύπου τα 100 φύλλα της είναι ένα σημαντικό επίτευγμα από πολλές απόψεις. Με δεδομένες την οικονομική στενότητα των πολιτών, τη γενικευμένη – δυστυχώς – ανυποληψία του τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού στην ελληνική κοινωνία και τις αλλαγές στην μορφή της διάχυσης της ενημέρωσης, η επιτυχία της «Δημοκρατικής Φωνής» είναι ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό το «παιδί» της ενημέρωσης μεγαλώνει με ρυθμούς ευχάριστα γρήγορους. «Μίλησε» από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Πλέον, τρέχει, ψάχνει, ρωτάει, ανιχνεύει την τοπική και την ευρύτερη κοινωνία για λογαριασμό των αναγνωστών του.

Στους αναγνώστες της «Φωνής», στους πιο αυστηρούς αξιολογητές που μπορεί να έχει ένα μέσο ενημέρωσης, δίνει και περνά με επιτυχία τις εξετάσεις σε κάθε φύλλο της. Και τα κάνει όλα αυτά με ένα πνεύμα ανοιχτό, συμβάλλοντας ενεργά στην πολυφωνία και καλλιεργώντας νέους διαύλους έκφρασης και αναδεικνύοντας νέα πρόσωπα στο δημόσιο λόγο. Η επιτυχία της «Φωνής», το γεγονός πως τα «εκατόστησε» και πως προσδοκά σε πολλά περισσότερα, ανάγεται στην ικανοποίηση της ανάγκης των πολιτών για ελεύθερη έκφραση και για κοινωνική λογοδοσία, για εμβάθυνση της δημοκρατικής οργάνωσης της συλλογικής ύπαρξης και διάδρασής τους.

Σε αυτή την τόσο πυκνή τελευταία διετία, δεν παύει να αναδεικνύει τις παθογένειες του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού συστήματος οργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα. Με διαύγεια, σοβαρότητα και δημοκρατική ευθύνη, γίνεται η φωνή των συμπολιτών μας. Μέσα από τις δικές της γραμμές, ακούγονται καθαρά και γνήσια τα αιτήματα και οι καταγγελίες τους. Μέσα και από τα δικά της φύλλα αναδεικνύεται η πολιτιστική, οικονομική και κοινωνική δράση μιας κοινωνίας που το ίδιο διάστημα αντιμετωπίζεται περίπου ως «εξαφανισμένη» από το υφιστάμενο σύστημα εξουσίας.

Η «Δημοκρατική Φωνή» όπως κάθε μέσο ενημέρωσης που δραστηριοποιείται στο πλησιέστερο στον πολίτη επίπεδο, αυτό της τοπικής κοινωνίας, είναι η πιο ατράνταχτη απόδειξη του δυναμισμού αυτής της κοινωνικής οργάνωσης. Μια κοινωνία με δημοκρατικές αρχές, με αξία τον άνθρωπο και όραμα την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη που διαθέτει και τα κατάλληλα εργαλεία για την αποτελεσματική κάλυψη και ενίσχυση του διαλόγου, της διαβούλευσης και των ευρύτερων συνθέσεων που έχουμε ανάγκη.

Η επιτυχία στο μεγάλο ταξίδι της ενημέρωσης μοιάζει με μαραθώνιο. Χτίζεται σταδιακά, μέσα από την εμπέδωση της αξιοπιστίας του μέσου και την οικοδόμηση σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Τα πρώτα 100 φύλλα της «Δημοκρατικής Φωνής» αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για μια ανάλογη συνέχεια. Εύχομαι στους συντελεστές της εφημερίδας να επιμείνουν στη δύσκολη αλλά γοητευτική δημιουργική πορεία τους. Να συνεχίσουν να υπηρετούν το λειτούργημα της ενημέρωσης και μέσω αυτού την κοινωνία μας.

«Η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει το έργο της.»

⬛ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ | Περιφερειαχρής Ηπείρου

Είναι πολύ σημαντικό και συνάμα αρκετά δύσκολο τα χρόνια που διανύουμε της ψηφιακής εποχής να υπάρχουν έντυπες εκδόσεις οι οποίες κάνουν ανελλιπώς την δουλειά τους με αξιοπρέπεια, ζήλο και μαχητικότητα.

Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια το “ταξίδι της” η ΔΦ, συγχαρητήρια και καλή δύναμη από καρδιάς στον Εκδότη, τους συνεργάτες και εργαζόμενους.

Η Ήπειρος έχει ανάγκη από πλούσια ενημέρωση, πολύπλευρη και ανθεκτική.

«Η Δημοκρατική Φωνή προσφέρει εγκυρότητα και σεβασμό στον πολίτη-τον αναγνώστη και την κοινωνία.»

⬛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΘΑΣ| Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

«Η έκδοση της «Δημοκρατικής Φωνής», μιας νέας εφημερίδας, την εποχή του Ίντερνετ και των social media, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς η ενημέρωση έχει την ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότερων φωνών.

Η «Δημοκρατική Φωνή», με τα ενδιαφέροντα άρθρα γνώμης αλλά και τα ρεπορτάζ της για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Ηπείρου, προσφέρει στους αναγνώστες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν με εγκυρότητα και σεβασμό στον πολίτη και στην κοινωνία, χωρίς ανούσιους βερμπαλισμούς αλλά με ψύχραιμη κριτική και τεκμηρίωση.

Η Ήπειρος, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και με τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει, έχει ανάγκη από Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που θα ερευνούν, θα κρίνουν και θα αναδεικνύουν τα λάθη αλλά και τα σωστά που γίνονται. Η δημοσιογραφία στις μέρες μας, χρειάζεται εφημερίδες σαν την «Δημοκρατική Φωνή» που με επαγγελματισμό και σεβασμό στην αλήθεια, ενημερώνουν τον πολίτη για τα κοινά και όχι μόνο. Επιπλέον, εφημερίδες σαν τη «Δημοκρατική Φωνή» αποτελούν ανάσα ζωής για τον Περιφερειακό Τύπο, που στη σκιά των μεγάλων Μέσων της Αθήνας, προσπαθούν να αναδείξουν σημαντικά ζητήματα και να δώσουν φωνή στον πολίτη της περιφέρειας που θέλει να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Εύχομαι στους εκδότες της εφημερίδας αλλά και σε όλους όσους συμβάλουν στην έκδοση της «Δημοκρατικής Φωνής» πρώτα απ’ όλα υγεία και μακροημέρευση της εκδοτικής προσπάθειάς τους, για να μπορούν να μας προσφέρουν την ενημέρωση που απαιτούν η κοινωνία και η εποχή μας, μια εποχή που η τεχνολογική πρόοδος και η πληροφορία κινούνται με απίστευτη ταχύτητα, πολλές φορές σε βάρος της αλήθειας και της ενημέρωσης».

«Η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει με το ίδιο ζήλο την προσπάθεια ανάδειξης των θεμάτων προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.»

⬛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | Δήμαρχος Αρταίων

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την κυκλοφορία της Δημοκρατικής Φωνής, μιας εφημερίδας που την κριτική της προσέγγιση μας βοηθά όλους ώστε να γίνουμε καλύτεροι τόσο στο παραγόμενο έργο μας, όσο και στην προβολή του.

Εύχομαι, στα χρόνια που έρχονται οι εκδότες και η Εφημερίδα να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο την προσπάθεια ανάδειξης των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας».

«H Δημόσια Διοίκηση και τα Δημόσια Πράγματα έχουν ανάγκη από ανεξάρτητες φωνές ενημέρωσης.»

⬛ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ | Δήμαρχος Ζηρού, Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ

H Δημόσια Διοίκηση και τα Δημόσια Πράγματα έχουν ανάγκη από ανεξάρτητες φωνές από εκδόσεις ηλεκτρονικές και έντυπες-έχουμε ανάγκη σήμερα τις έντυπες εκδόσεις- όχι μόνο για να προβάλει τις δικές μας δράσεις αλλά και να δίνει βήμα σε νέες φωνές, να ασκούν κριτική και να προσφέρουν μια πλουραλιστική ενημέρωση.

Με αντικειμενική ματιά, αρθρογραφία και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να προβάλλουμε και εμείς τις δράσεις μας, πάντα προς το κοινό συμφέρον.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην Δημοκρατική Φωνή που είναι πάρα πολύ αντικειμενική και αξιόλογη εφημερίδα.

Στο δύσκολο καιρό που διανύουμε, είναι άθλος η συνεχεία κυκλοφορία της, πραγματικά είναι μια γνήσια έκφραση των παραπάνω.

Ότι το καλύτερο λοιπόν στον Εκδότη και τους συνεργάτες της και α συνεχίσει πάντα στον ίδιο δρόμο.

«Δυο χρόνια Δημοκρατική Φωνή, δυο χρόνια έγκυρης και έγκριτης δημοσιογραφίας.»

⬛ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ | Δήμαρχος Πάργας

Δυο χρόνια Δημοκρατική Φωνή, δυο χρόνια έγκυρης και έγκριτης δημοσιογραφίας. Η εφημερίδα σας εδώ και δυο χρόνια αναδεικνύει με διεισδυτικότητα τα προβλήματα της περιοχής και της χώρας, σε μια δύσκολη περίοδο γενικής απαξίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με την προσπάθεια σας δίνετε το φωτεινό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να είναι η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών και ταυτόχρονα με αξιόπιστο τρόπο να ασκείται ο απαραίτητος έλεγχος στην όποια μορφής εξουσία, συντελώντας ουσιαστικά στην βελτίωση της λειτουργίας της.

Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη για πολλά ακόμα χρόνια και να εκφράζετε τις αγωνίες των πολιτών, προβάλλοντας αντικειμενικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μένοντας πάντα πιστοί στις αρχές σας.

Οι πολίτες της Πρέβεζας και της Ηπείρου έχουν ανάγκη από την ενημέρωση που προσφέρετε.

«Η Δημοκρατική Φωνή ήρθε για να μείνει!»

⬛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΨΑΣ | Επικεφαλής περιφερειακής παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών»

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, στις 22/3/2022, χαιρετήσαμε τα πρώτα ετήσια γενέθλια της Δημοκρατικής Φωνής, με την επισήμανση ότι «η ΔΦ ήρθε για να μείνει και να μακροημερεύσει στον τομέα της ενημέρωσης των Ηπειρωτών και όχι μόνο».

Η συνέχεια της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Ηπείρου και η συνέπεια των ανθρώπων που εργάζονται για την έκδοσή της δικαιώνει και επιβεβαιώνει εκείνη την εκτίμηση μας, εκ του αποτελέσματος που είναι η αναγνώριση του δημοσιογραφικού έργου που επιτελείται και υπηρετεί η καλή εφημερίδα.

Με τη διαρκή ενημέρωση για τα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα, τοπικά και κεντρικά, κέρδισε την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού και συνεχίζει με συνέπεια τιμώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Στα δυο χρόνια δημοσιογραφικής παρουσίας της ανέδειξε όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της επικαιρότητας, έλεγξε την τοπική εξουσία με τεκμηριωμένο λόγο, έδωσε βήμα σε θεσμικούς και μη παράγοντες της τοπικής μας κοινωνίας και με τα άρθρα γνώμης των αρθρογράφων της δίνει το στίγμα των αναγκών και προοπτικής της Ηπείρου, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή του τύπου, όπως αρμόζει σε μια δημοκρατική και ακηδεμόνευτή εφημερίδα.

Σαν συνδρομητής και επίμονος αναγνώστης της ΔΦ εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους συντελεστές έκδοσης της για το πολύτιμο δώρο που καταθέτουν, ανελλιπώς κάθε εβδομάδα, στο δημόσιο διάλογο και εύχομαι τα 100 φύλα των δυο χρόνων να γίνουν δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες στα χρόνια που θα έρθουν!

Καλή δύναμη Χρήστο και Άρη!

«Η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει πάντα προς όφελος της ενημέρωσης του λαϊκού κόσμου.»

⬛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ | Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης ΛΑΣΥ, νοσηλευτής Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Σε μια δύσκολη εποχή και για την ενημέρωση για τον επαρχιακό τύπο η ύπαρξη εντύπων σαν την Δημοκρατική Φωνή βοηθά και υπηρετεί την έννοια του πλουραλισμού.

Η Ήπειρος έχει ανάγκη από μέσα ενημέρωσης που θα δίνουν φωνή σε όσους δεν έχουν.

Εύχομαι μακροημέρευση στην Δημοκρατική Φωνή και πάντα με αγωνιστική ματιά και αντικειμενικότητα απέναντι στα γεγονότα.

Πάντα προς όφελος της ενημέρωσης του λαϊκού κόσμου.

«Η Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει στον αγώνα για ενημέρωση.»

⬛ ΖΩΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ | Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης ΑΡΠΗ

Χρόνια πολλά στην Δημοκρατική Φωνή, τους εργαζόμενους και τους συντελεστές της εφημερίδας.

Εύχομαι η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια για δημοκρατική και πλουραλιστική ενημέρωση μέσα σε αυτό το βάρβαρο πλαίσιο για τον λαό να συνεχίσει ως φάρος για καλύτερες μέρες.

Το έχει ανάγκη ο εργαζόμενος λαός και συνολικά η Ήπειρος.

«Εύχομαι στη Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει στο δρόμο της ενημέρωσης.»

⬛ ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Πολιτευτής ΝΔ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, MSc

Για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από την κυκλοφορία της εφημερίδας σας, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Συνεχίστε στον δρόμο της ενημέρωσης και των αποκαλύψεων σε μια εποχή μεταδημοκρατίας, κατά την οποία τα fake news καθίστανται –στα χέρια διαφόρων, εργαλείο άσκησης πολιτικής και επηρεασμού της κοινής γνώμης. Η σημασία της ύπαρξης και κυκλοφορίας τοπικών εφημερίδων είναι πολύ σημαντική για όλους και το δημόσιο συμφέρον.

Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να υπερασπιστούμε την καλόπιστη κριτική από όπου κι αν προέρχεται και να συμβάλουμε στη συνέχιση της κυκλοφορίας εκείνων των εντύπων που υπηρετούν τον συνταγματικό τους ρόλο και στηρίζουν τη βιωσιμότητά τους στους αναγνώστες.

Εύχομαι στη Δημοκρατική Φωνή να συνεχίσει στον δρόμο της ενημέρωσης, όπως την ορίζουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι της και η συνείδησή τους, και των ενοχλητικών αποκαλύψεων για πολλά χρόνια ακόμη.

«Η εφημερίδα ήταν και είναι κουλτούρα.»

⬛ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΙΖΟΥ | Υποψήφια Βουλεύτρια Άρτας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δικηγόρος

Επιτρέψτε μου να ενώσω μαζί με όλους τους πολυπληθείς φίλους και αναγνώστες σας τις θερμότερες ευχές μου για την επέτειο της “Δημοκρατικής Φωνής”. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι, φιλότιμο και υπομονή τον αγώνα σας για ενημέρωση, θυμίζοντάς μας ότι, η εφημερίδα ήταν και είναι κουλτούρα.

«Η Δημοκρατική Φωνή βασική συνιστώσα κοινωνικής προόδου της Πρέβεζας και της Ηπείρου.»

⬛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΛΑΣ | Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Λαϊκή Συσπείρωση, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας

Ως ενεργός πολίτης που τοποθετούμαι στη δημόσια σφαίρα είτε μέσα από το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας είτε μέσα από τις γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και της Λαϊκής Συσπείρωσης, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στη συμβολή της δημοκρατικής φωνής στην ελευθεροτυπία και στον γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε μέσα από τις φιλόξενες σελίδες της.

Το γεγονός ότι με συνέπεια αποτύπωσε τα κοινωνικά δρώμενα στο Νομό της Πρέβεζας αλλά και σε ολόκληρη την Ήπειρο, ότι δεν απέκλεισε καμία φωνή από τον δημόσιο διάλογο, ότι άσκησε αμερόληπτη, δημιουργική κριτική και ότι τελικά έφερε στην επικαιρότητα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας, την καθιστά όχι απλά απαραίτητη αλλά βασική συνιστώσα κοινωνικής προόδου. Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να τα εκατοστίσει για αρχή.

 «Χρόνια πολλά στη Δημοκρατική Φωνή.»

⬛ ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ | Πρόεδρος Συλλόγου καταστημάτων εστίασης και συναφών επαγγελμάτων

Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία στους συντελεστές της εφημερίδας και τους συνεργάτες της.

Να συνεχίσει για πολλά χρόνια η έκδοση της εφημερίδας χωρίς αποκλεισμούς.

Ο τόπος έχει ανάγκη από ενημέρωση σωστή και αντικειμενική.
Η εφημερίδα παίζει ένα σημαντικό ρόλο ακόμη στα δημόσια πράγματα στην εποχή μας.

Καλή δύναμη λοιπόν από καρδιάς και πάντα επιτυχίες.

«Να συνεχίσετε στο δρόμο της ορθής και πλουραλιστικής ενημέρωσης.»

⬛ ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΑΣ | Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, Ελεύθερος επαγγελματίας

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών του εντύπου σας θα ήθελα να σας ευχηθώ μακροημέρευση και πάντα επιτυχίες.

Να συνεχίσετε στον δρόμο της ορθής και πλουραλιστικής ενημέρωσης που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του εντύπου και στον εκδότη της για την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *