in

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Μιχάλης Λώλης


Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει πως ο Μιχάλης Λιώλης με καταγωγή από το Κοτσανόπουλο της δημοτικής ενότητας Λούρου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.
Η ένταξη του Μιχάλη Λιώλη στην “Ανάπτυξη Τώρα” με αυξημένες αρμοδιότητες σχετικά με τις πολιτικές για τα ΑΜΕΑ, εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό της παράταξης, η οποία έχει εκπονήσει μία πολύπλευρη στρατηγική με παρεμβάσεις, ώστε να γίνει η Πρέβεζα πόλη φιλική προς τα ΑΜΕΑ και να μην υπάρχουν στο Δήμο μας πολίτες “β’ κατηγορίας”.
Σε σύντομη δήλωσή του ο Μιχάλης Λιώλης αναφέρει:
“Ως ενεργός πολίτης και δημότης Πρέβεζας πιστεύω πώς ήρθε η ώρα για την πραγματική αλλαγή, μια αλλαγή η οποία θα έχει την προοπτική ανάπτυξης του τόπου, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την αλληλεγγύη, το σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
Ως ενεργός δημότης Πρέβεζας, κάτοικος ενός μικρού ορεινού δημοτικού διαμερίσματος, βλέπω και βιώνω την απαξίωση, την εγκατάλειψη του τόπου μας, την μηδενική προοπτική ανάπτυξης, την ανυπαρξία του δήμου Πρέβεζας σε ζητήματα καθημερινότητας.
Πολύ περισσότερο ως άτομο με αναπηρία, δεν έχω δει καμία δράση, καμιά προοπτική για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ, την ένταξη τους στον κοινωνικό ιστό του δήμου μας. Δεν έχω δει δράσεις στις οποίες θα μπορούσαν τα άτομα με αναπηρία να συμμετέχουν ενεργά, να προσφέρουν, βγαίνοντας από την απομόνωση, το τέλμα καί την απαξίωση.
Συμπορεύομαι με την Ανάπτυξη Τώρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Νίτσα με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τα άτομα με αναπηρία και τους αδύναμους συμπολίτες μας, τους νέους που απέμειναν στον ορεινό όγκο τού δήμου μας κρατώντας Θερμοπύλες για να μη ρημάξει ο τόπος μας και θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν.
Για αυτούς που παλεύουν καθημερινά για μία αξιοπρεπή ποιότητα ζωής”.
Ο κ. Νίτσας δήλωσε: Ο Μιχάλης συμβάλει θετικά με την διάθεση προσφοράς και την τεκμηριωμένη άποψή του ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για τα ΑΜΕΑ, τον πρωτογενή τομέα και την απομόνωση τον χωριών μας.
Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Μιχάλη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *