in ,

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας θα κάνει την ανατροπή.», Γιώργος Δημητρίου

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου μιλά στη «ΔΦ» και στον Χρήστο Τσούτση για τις κάλπες του Ιουνίου, τα επίδικα των εκλογών και το κλίμα που επικρατεί.


⬛ κ. Δημητρίου έχετε και προσωπικά αλλά και ως ΠΑΣΟΚ συνολικά στο νομό Πρέβεζας πρωταγωνιστήσει. Επικοινωνείτε με τον κόσμο, ήσασταν ο “μεγάλος” νικητής των προηγούμενων εκλογών στο ψηφοδέλτιο του κόμματος σας. Τι κλίμα εισπράτετε από τους συμπολίτες μας ενόψει της δεύτερης κάλπης;

κ. Τσούτση, αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε βήμα μέσα από το μέσο σας να επικοινωνήσω, για ακόμα μία φορά, με τους πολίτες του Νομού μας.

Η αύξηση των ποσοστών μας στο νομό Πρέβεζας, η επιστροφή του κόσμου στο ΠΑΣΟΚ και η “επαναφορά” της δικής μας ατζέντας στην δημόσια συζήτηση είναι κάτι που μας χαροποίησε. Επομένως δεν ήταν μια προσωπική επιτυχία μόνο αλλά μια συλλογική επιτυχία, όλων όσων δουλέψαμε για αυτό το αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.

Το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ, σε όλο το Νομό Πρέβεζας είναι πάρα πολύ θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και από εδώ όλους τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν προσωπικά αλλά και συνολικά το κόμμα μας στις πρώτες εκλογές του Μαΐου. Οι πολίτες θέλουν να μας ακούσουν, μας έχουν αγκαλιάσει ήδη και αυτό μας δίνει μια μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση να συνεχίσουμε. ‘Οπως και εσείς ξέρετε τα τελευταία χρόνια η πολιτική, αλλά και οι πολιτικοί στη χώρα μας, είναι έννοιες που έχουν απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου επομένως όταν ο κόσμος επιστρέφει στις ρίζες του και στην πολιτική συζήτηση είναι κάτι ευχάριστο.

Το τοξικό πολιτικό κλίμα που δημιούργησαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι γεγονός ότι κούρασε τους πολίτες, ο οποίοι αναζητούν έναν ζωντανό πολιτικό διάλογο, που να βασίζεται στις προγραμματικές θέσεις του κάθε κόμματος. Αυτή η συζήτηση είναι καθοριστική σ’ αυτες τις κάλπες. Ο τόπος έχει ανάγκη από μια δυναμική φωνή που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του αλλά και από μια ουσιαστική Αξιωματική Αντιπολίτευση απέναντι σε μια σκληρή Κυβέρνηση της δεξιάς όπως θα είναι αυτή του Κ. Μητσοτάκη.

 

⬛ Ποιος είναι ο στόχος σας ενόψει εκλογών στο νομό αλλά και του ΠΑΣΟΚ συνολικά;

Βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Προτάσσοντας τις αξίες μας. Με ήθος και ειλικρίνεια! Αν πετύχουμε αυτόν το στόχο, τότε θα μπορέσουμε να πετύχουμε και τον άλλον που είναι η 2η έδρα στο Νομό Πρέβεζας και ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό πανελλαδικά, ακόμη μεγαλύτερο από την τελευταία φορά.

 

 

⬛ Θεωρείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε να αντρέψετε τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης και να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος; Παρόλη την αύξηση παραμένετε τρίτο κόμμα με διαφορά από τον δεύτερο και τοπικά και πανελλαδικά.

Μας σας το είπα μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Σαφώς ξεκινάμε από μια βάση. Εμείς όμως ουδέποτε υπήρξαμε αλαζόνες. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της μάχης. Προτάσσουμε τις θέσεις μας και τις αξίες μας και με αυτές θα πορευτούμε κάνοντας για δεύτερη φορά ένα ανιδιοτελή και έντιμο αγώνα με το χαμόγελο και την ειλικρίνεια που μας διακατέχει.

 

⬛ Είστε αισιόδοξος επομένως για την έκβαση του αγώνα σας;

Η αισιοδοξία είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου κ. Τσούτση. Ναι, είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας θα κάνει την ανατροπή! Αυτό επιδιώκω τόσο εγώ, όσο και οι συνυποψήφιοι μου που αποκεινού παλεύουμε και τώρα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της νομαρχιακής, τους οποίους ευχαριστώ δημόσια για την συνολική προσφορά τους στην παράταξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *