in ,

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ – Γράφει ο Χρήστος Τσούτσης


Νέος γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα αλλαγής ο Σπύρος Κόκκαλης

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα αλλαγής στην Πρέβεζα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νέος γραμματέας εκλέχτηκε ο Πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης και συναφών επαγγελμάτων κ. Σπύρος Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης ο οποίος είχε «θριαμβεύσει» στις εσωκομματικές εκλογές και είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς εκλέχτηκε στην θέση του Γραμματέα σε μια ανανεωμένη νομαρχιακή. Πιστός στις ιδέες της «σοσιαλδημοκρατίας» σαν άλλος έφηβος θα προσπαθήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη να ανασυγκροτήσει τον χώρο του και στην Πρέβεζα ενόψει και εθνικών εκλογών.

Καλή επιτυχία Σπύρο στα νέα σου καθήκοντα!

 

⬛ Ακούγοντας την ομιλία του Νίκου Γιαννούλη για τον επίτιμο δημότη Θεοδωράκη, τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη, συνειδητοποίησα άλλη μια φορά τις παραστάσεις και την τύχη που είχαν οι προηγούμενες γενιές Πρεβεζάνων να τις εκπροσωπούν άτομα σαν τον κ. Γιαννούλη. Άλλες παραστάσεις, αλλά ήθη, άλλος λόγος. Νοσταλγώντας το παρελθόν που δεν ζήσαμε οι νεότεροι ίσως να μην μπορέσουμε να φτιάξουμε το μέλλον που μας ανήκει. Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Παρόλα αυτά κάθε σύγκριση με το σήμερα είναι αποκαρδιωτική. Χρειάζεται λοιπόν πολύ δουλειά. Ο ιστορικός του μέλλοντος πάντως θα γράψει ότι αυτός ο άνθρωπος- ο διανοούμενος της αυτοδιοίκησης- ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του μικρού τόπου μας. Τυχεροί που τον ακούσαμε. Κάθε φορά πιο πλούσιοι από τον λόγο του.

 

⬛ Παραδίδεται στους πολίτες αλλά και στα σκάφη αναψυχής επιτέλους το πρώτο τμήμα του κρίσιμου έργου με τα κρηπιδώματα στην παραλία Πρέβεζας. Ένα έργο που αν και άργησε είναι επιτακτική η ολοκλήρωση του για την ασφάλεια των πολιτών, την καλαισθησία του λιμανιού και της παραλιακής ζώνης αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξης. Μπορεί λοιπόν να έφτασε «Ιούλιος» και να πέσαμε έξω στα χρονοδιαγράμματα αλλά είναι θετικό έστω και με αυτό τον τρόπο η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Απομένει η ολοκλήρωση και των υπόλοιπων κομματιών.

 

⬛ Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πρέβεζας μέχρι στιγμής κερδίζουν το στοίχημα. Είναι αξιόλογες και μερίδιο σε αυτή την επιτυχή προσπάθεια αναμφισβήτητα έχει και η κα. Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου- σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού.

 

⬛ Τι φοβάται η Δημοτική Αρχή και δεν ανοίγει το φάκελο του Λιμανιού;

Γιατί κωλυσιεργεί – γιατί καθυστερεί επιδεικτικά ενώ οι υπόλοιπες Δημοτικές παρατάξεις θέλουν να συζητήσουν το θέμα;

Ο κ. Αμάραντος που έχει βάλει «πολλάκις» το ζήτημα τόνισε χαρακτηριστικά στην τελευταία συνεδρίαση. «Μην μας αναγκάσετε να μαζέψουμε υπογραφές για να φέρουμε το θέμα μόνοι μας προς συζήτηση»..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *